Zoekt u een professioneel en betrouwbaar administratiekantoor in Amsterdam dat u kan helpen bij uw administratieve vraagstukken? MijnTaxiAdministratie staat voor u klaar.  Wij zijn Oussama en Hamza uit Amsterdam, wij hebben beide HBO afgerond. Na aantal jaren werkervaring hebben wij besloten om samen onze bedrijf te starten. Wij hebben ervaring in belastingen en accounting. Daarnaast heeft een van ons ook 5 jaar partime gewerkt als taxichauffeur. Wij hebben onze ervaringen gebundeld en daaruit is MijnTaxiAdministratie uit onstaan. Onze doel is om taxiondernmers naast de administratie en boekhouding ook extra voordelen kunnen bieden, zoals gratis tankpas, korting op taxiverzekeringen, wegenwacht, autobanden etc.

 

Uw financiën zijn onze zorg

Hoezeer u ook het liefst bezig bent met ondernemen, de cijfermatige kant van uw zaak zal een terugkerend belangrijk element vormen. Belastingen, financiële administraties, prognoses, overzichten en voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgevingen. De focus op uw taxionderneming blijft een stuk scherper wanneer u uw administratieve ‘rompslomp’ uit handen geeft. Aan betrouwbare vakmensen die op bekwame wijze uw financiën regelen.

MijnTaxiAdministratie heeft deze expertise in huis. Wij adviseren en begeleiden u graag, zodat ú zich kunt concentreren op uw taxionderneming. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor in Noord-Holland, dan staat MijnTaxiAdministratie graag voor u klaar! Wilt u meer informatie?

Over ons

Ons Team

Oussama - 35 jaar

Al meer dan 15 jaar ervaring in accounting en belastingen.  Laatste 5 jaar ook gewerkt als taxichauffeur.

Hamza - 39 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in belastingen en boekhouding. HBO accountancy afgerond.