Bent u op zoek naar een goedkopere taxiverzekering?

 

MijnTaxiAdministratie is op de hoogte van de goedkoopste taxiverzekeraars. Onze partner in taxiverzekeringen is JW Verzekeringen B.V. Zij zijn betrouwbaar en bieden de goedkoopste taxiverzekeringen aan.

 

Gratis zelf berekenen, vergelijken en afsluiten binnen 2 minuten.
U kunt door de onderstaande formulier in te vullen direct zien hoe hoog de premie is voor uw taxi. Als u de formulier volledig invult ontvangt u via JW Verzekeringen B.V. binnen 24 uur een reactie op uw offerte aanvraag.  Zorg ervoor dat u per kwartaal uw kosten laat vergelijken door een onafhankelijke financieel adviseur.

 

Taxi Verzekeringen

MijnTaxiAdministratie is een administratiekantoor. Wij zorgen dat u als taxiondernemer kunt besparen op uw taxiverzekering. Wij sluiten geen verzekeringen af. De bovenstaande formulier is eigendom van JW Verzekeringen B.V.
Maandelijks vergelijken wij voor onze klanten verschillende kosten met onze klantenbestand, zodat zij naast hun administratiekosten ook o.a. kunnen besparen op hun verzekeringskosten, tankpas, onderhoudskosten, wegenwacht etc. Wilt u ook een klant van MijnTaxiAdministratie worden en gebruik maken van onze dienstverlening? Bel dan 020-239 22 30.

 

Heeft u vraag over de taxiverzekering?  Bel dan JW Verzekeringen via telefoonnummer 072 - 743 3817