MijnTaxiAdministratie helpt de taxi-ondernemers graag met het financieel verantwoord laten groeien van zijn onderneming. Ook onze partners steunen taxi-ondernemers, daarom bieden zij de volgende voordelen aan onze klanten.

Onze Partners

Wordt u een klant van Mijn Taxi Administratie dan krijgt u 10% korting op uw bestaande of nieuwe taxi verzekering.

 

Nu gratis tankpas en parkeerpas t.w.v. € 54,-  per jaar voor nieuwe klanten. Zorgeloos tanken door heel Nederland met Park-line. Met de Nationale Tankkaart van Park-line kunt u bij alle tankstations in Nederland terecht. Dus ook bij Shell, BP, Esso, Total, Texaco, Argos, Tango en Tinq.

 

Alle klanten van Mijn Taxi Administratie kunnen onbeperkt gebruik maken van de autowasstraat actie € 16,11 excl. btw per maand. Voor voertuigen met een blauw kenteken geldt een limiet van 7 wasbeurten per maand. Voor extra wasbeurten in dezelfde maand betaalt u een actietarief.

Ook Grafix Reclame helpt graag taxi-ondernemers en daarom krijgt u van ons 15% korting op uw visitekaartjes.

Nu via Mijn Taxi Administratie heeft u 18% korting op uw taxipaskeuring, u betaald slechts € 41,32 excl. BTW.

Wij helpen graag taxi-ondernemers met het kopen van hun droomhuis. Daarom bieden aan alle klanten van Mijn Taxi Administratie een korting (t.w.v. €250,-) op hun hypotheekaanvraag.

Als iZettle bieden wij aan alle klanten van Mijn Taxi Administratie een voucher t.w.v. €10,-

Wil je in 1x slagen voor je opleiding trambaanontheffing dan ben je op het juiste adres bij Taxi College Amsterdam. Nu ontvang je €50 korting voor je opleiding trambaanontheffing.

 

Ontvang nu €500,-- cashback bij aankoop van een (TAXI) auto.
Auto Service Haarlem is de specialist in de verkoop van jong gebruikte auto´s in het A-segment. Altijd 500 auto’s op voorraad, dus altijd de ( TAXI ) auto die u zoekt.Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche kunnen wij u altijd voorzien van een passend Financial lease voorstel v.a. € 199,- per maand.