Onze Partners

MijnTaxiAdministratie helpt de taxi-ondernemers graag met het financieel verantwoord laten groeien van zijn onderneming. Ook onze partners steunen taxi-ondernemers, daarom bieden zij de volgende voordelen aan onze klanten.

gallery/logo-e1448532030754

Wordt u een klant van Mijn Taxi Administratie dan krijgt u 10% korting op uw bestaande of nieuwe taxi verzekering.

gallery/logo-cmyk

 

Nu gratis tankpas en parkeerpas t.w.v. € 54,-  per jaar voor nieuwe klanten. Zorgeloos tanken door heel Nederland met Park-line. Met de Nationale Tankkaart van Park-line kunt u bij alle tankstations in Nederland terecht. Dus ook bij Shell, BP, Esso, Total, Texaco, Argos, Tango en Tinq.

 

gallery/$_83

 

Ontvang nu €500,-- cashback bij aankoop van een (TAXI) auto.
Auto Service Haarlem is de specialist in de verkoop van jong gebruikte auto´s in het A-segment. Altijd 500 auto’s op voorraad, dus altijd de ( TAXI ) auto die u zoekt.Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche kunnen wij u altijd voorzien van een passend Financial lease voorstel v.a. € 199,- per maand.

gallery/logo-300x112f

Ook Grafix Reclame helpt graag taxi-ondernemers en daarom krijgt u van ons 15% korting op uw visitekaartjes.

gallery/logo-rodenhuisfd

Wij helpen graag taxi-ondernemers met het kopen van hun droomhuis. Daarom bieden aan alle klanten van Mijn Taxi Administratie een korting (t.w.v. €250,-) op hun hypotheekaanvraag.

gallery/taxi-college-amsterdam-logo-1

Wil je in 1x slagen voor je opleiding trambaanontheffing dan ben je op het juiste adres bij Taxi College Amsterdam. Nu ontvang je €50 korting voor je opleiding trambaanontheffing.

gallery/izettle_logo

Als iZettle bieden wij aan alle klanten van Mijn Taxi Administratie een voucher t.w.v. €10,-

gallery/autoradam logo + wassen-tanken-verhuur_rgb-600px-netto

Alle klanten van Mijn Taxi Administratie kunnen onbeperkt gebruik maken van de autowasstraat actie € 16,11 excl. btw per maand. Voor voertuigen met een blauw kenteken geldt een limiet van 7 wasbeurten per maand. Voor extra wasbeurten in dezelfde maand betaalt u een actietarief.

gallery/custom_logo1

Nu via Mijn Taxi Administratie heeft u 18% korting op uw taxipaskeuring, u betaald slechts € 41,32 excl. BTW.